Най-хубавите филми!
Начало Актьори
Актьори
Селена Гомез
Selena Gomez

Американската певица и актриса Селена Мари Гомез e роденa на 22 юли 1992 година. Селена прави своя дебют с участието в Ramona and Beezus. Преди да подпише договор с Disney е участвала в „Барни и приятели“. Носителка е на награда „Emmy“ за ролята си в сериала на Disney Channel ТВ „Wizards of Waverly Place“. 

През 2008 година подписва звукозаписен договор с „Холивуд Рекърдс“. Издава дебютния си албум Kiss & Tell на 29 септември 2009 година.

Продължение... [Селена Гомез]
 
Monica Bellucci / Моника Белучи
Monica Bellucci / Моника Белучи

 

 

Мо̀ника Белу̀чи (на италиански: Monica Bellucci) е италианска актриса и модел родена през 1964 г.

Първоначално Моника Белучи започва да учи право, като междувременно работи в модна агенция. Скоро след това става една от най-известните манекенки в Италия и прекъсва следването си. През 1989 г. тя се записва на курсове по актьорско майсторство и година по-късно се снима в първия си филм. Все по-често да я канят за роли в киното.

Продължение... [Monica Bellucci / Моника Белучи]
 
Ashton Kutcher / Аштън Къчър
Ashton Kutcher / Аштън Къчър

 

 

Кристофър Аштън Къчър е роден на 7 февруари, 1978, в Седар Рапидс, Айова, пет минути преди своя брат-близнак, Майкъл. Има по-голяма сестра на име Таша (Tausha). Женен за киноактрисата Деми Мур. Като малък живее във ферма с родителите си. Когато e на 13 години, родителите им Лари Къчър и Даян Пордуд се развеждат – малко преди на Майкъл да бъде поставена диагноза кардиомиопатия, смъртоносно заболяване на сърдечния мускул. Лекарите казват, че на Майкъл са му оставали 6 часа живот, но е спасен със сърдечна трансплантация.

Продължение... [Ashton Kutcher / Аштън Къчър]
 
Denzel Washington / Дензъл Уошингтън
Denzel Washington / Дензъл Уошингтън

 

 

Роден е на 28 декември, 1954 в Маунт Върнън, Ню Йорк в семейството на Ленис - собственичка на салон за красота, и Ревърънд Дензъл Уошингтън - проповедник. На 14 годишна възраст той, и по-голямата му сестра Лорис, са изпратени от семейството им в гимназия далеч от дома им, под предлог, че имат нужда от добро образование. Но истинската цел е била да не стават свидетели на разпадащия се брак между родителите им. След завършване на гимназията, Дензъл се записва да следва журналистика в университета Фордам.

Продължение... [Denzel Washington / Дензъл Уошингтън]
 
Nina Dobrev / Нина Добрев
The Vampire Diaries

 

Нина Константинова Добрев е сред новите тийн идоли в САЩ. Участието й в новия хитов сериал „Дневниците на вампира“ безспорно я превърнаха в звезда и в новата любимка на тийнейджърите.

 

Продължение... [Nina Dobrev / Нина Добрев]