Най-хубавите филми!
Начало Комедии Особенности национальной рыбалки / Особености на националния риболов
Особенности национальной рыбалки / Особености на националния риболов
Комедии
Вторник, 26 Ноември 2013г. 17:43ч.

Add this to your website
Особенности национальной рыбалки / Особености на националния риболов (1998)

Режисьор: Александър Рогожкин

В ролите: Алексей Булдаков, Виктор Бичков, Семен Стругачев, Сергей Рускин, Сергей Гусински, Василий Домрачев, Алексей Севастянов, Андрей Краско, Виллэ Хаапасало, Хейкки Пекканен, Юрки Котро и др.

1998г. / Русия

 

В Русия пристига младият финландец Райве, който пише книга за особеностите на лова в различните страни. Пъстрата мъжка компания отива в отдалечен горски район. Ловът на едър дивеч се превръща в традиционен руски запой. Заедно с руските ловци, финландецът попада във всевъзможни комични ситуации ...

 

"Особености на националния риболов " е продължението на знаменитата комедия на Александър Рогожкин "Особености на националния лов". Героите на филма заминават на плаване с цел риболов, но се отклоняват от курса и попадат във Финландия, където забравят най-важните си риболовни принадлежности - 16 кашона водка. За да върнат изгубенето, се налага да мобилизират военоморския флот ... Старите познайници - генерал Иволкин, ловецът Кузмич и Льова Славейчето, сменят двуцевките с въдици. отдъхете зайци и лисици, треперете щуки и каракуди! Героите от най-добрата руска комедия за 1995г. от гората отиват на брега в новия, още по-смешен филм "Особености на националния риболов". А на зрителя, който гледа играта на забележителните актьори А. Булдаков, В. Бичков и С. Стругачев, му остава само да възкликне: "Браво на вас, момчета"

Коментара (0)Add Comment
Напишете коментар
 
 
намалете полето | увеличете полето
 

busy